ЗЗ Агро Фаланга врши набавка на парафин за парафинирање на пчелни сандаци

Сите пчелари кои вршат парафинирање на пчелните сандаци и останатата пчеларска опрема заради заштита на истата, ги известуваме дека вршиме групна набавка на парафин по поволни цени.

Сите заинтересирани да се јават на следниот телефон 078 254 898

Leave a Reply