Известување до членовите на Агро Фаланга и здруженијата – соработници

Ги известуваме членовите на „Агро Фаланга“, како и здруженијата со  кои соработуваме дека поради големиот интерес за набавка на внатрешни хранилки од 1 литар од компанијата за пчеларска опрема „Пчелни пат“ од Неготино, истите се потрошени.

Хранилки од овој тип повторно ќе има кон средината на месец Март, за што дополнително ќе ве известиме.

10351900_1648765325381665_5118886504965217104_n

Leave a Reply