ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО ЧЛЕНОВИТЕ ОД ПЧЕЛАРСКИОТ СЕКТОР: ВО САБОТА НА 23 МАРТ 2019 ОРГАНИЗИРАНО ЌЕ СЕ ВРШИ МЕНУВАЊЕ НА ВОСОК

Известување до членовите на пчеларскиот сектор на ЗЗ Агро Фаланга за организирано менување на восок. Во сабота на 23 Март 2019 година со почеток од 17:00 часот во просториите на месната заедница Алексо Демниевски- Бауман, ќе се врши менување на восок. По завршувањето со оваа активност, од 18:00 часот ќе се одржи Годишна седница на Собранието на здружението. Ве молиме за вашето присуство.

Leave a Reply