Известување за пчеларите: ЗЗ Агро Фаланга организира менување на пчелин восок за сотни основи

DSCI0440

На 12 Април 2016 година (вторник), ЗЗ Агро Фаланга организира менување на пчелен восок за готови сотни основи. Менувањето ќе се изврши во 17:00 часот кај просториите на невладините здруженија во Велес.

Се повикуваат сите пчелари кои имаат восок за менување да дојдат и да се снабдат со сотни основи кои им се потребни за оваа сезона.

Leave a Reply