ЗЗ Агро Фаланга на 31 Март ќе одржи Годишна седница на Собранието

ЗЗ Агро Фаланга ги известува своите членови дека на 31 Март 2018 (сабота) со почеток од 19:00 часот во месната заедница Алексо Демниевски -Бауман, ќе се одржи Годишна седница на Собранието на здружението.

На Седницата ќе биде разгледувана работата на здружението во изминатата година, а ќе се донесе План и програма на активности за 2018 година.

Leave a Reply