Понуда за набавка на рам хранилки од компанијата Пчелни пат од Неготино

Ги известуваме членовите на ,,ЗЗ Агро Фаланга“, како и здруженијата со  кои соработуваме дека поради големиот интерес за набавка на внатрешни рам хранилки од 1 литар, компанијата за пчеларска опрема „Пчелни пат“ од Неготино даде понуда за истите. Цената изнесува 54,00 МКД од парче.

Сите заинтересирани да се јават на тел. 078 254 898

10351900_1648765325381665_5118886504965217104_n

За членовите на здружението и членовите на здруженијата соработници на ,,ЗЗ Агро Фаланга“, компанијата ,,Пчелни пат“ нуди дополнителен попуст на останатата пчеларска опрема.

Leave a Reply