Понуда на обични пити за зимска прихрана на пчелни семејства од компанијата Фид Би

Поради исклучително лошата година и зголемената потреба од храна во зимскиот период кај пчелните семејства, компанијата Фид Би со нова понуда за пчеларскиот сектор на ЗЗ Агро Фаланга.

Обични гликозно-фруктозни пити (без фид би во нив) по цена од 58,оо мкд за 1кг или пак за поголема количина спакувана во вреќа по цена од 50,оо мкд по килограм.

13654269_1111360332263831_7720122115727834357_n

Leave a Reply