Љупче Станковски ќе гостува во Македонска Каменица со предавање на тема „Согледување на недостатоци во производството на мед и нивно отстранување”

Љупче Станковски, професионален пчелар и претседател на „ЗЗ Агро Фаланга”, ќе гостува со предавање во Македонска Каменица. Предавањето ќе се одржи на 01.02.2018 година (четврток) со почеток од 17:00 часот во општинската сала. Предавањето е на тема „Согледување на недостатоци во производството на мед и нивно отстранување”.

DSC_0080

Предавањето воедно претставува можност и за воспоставување соработка помеѓу „ЗЗ Агро Фаланга” и пчеларското здружение „Еко Кам Мед” од Македонска Каменица.

Leave a Reply