Љупче Станковски ќе гостува во Прилеп со предавање на тема „Недостатоци во производството на мед и нивно отстранување”

На 13-ти Декември 2017 година со почеток од 18:00 часот во просториите на прилепското Пчеларско здружение „Братство” од Прилеп, Љупче Станковски ќе одржи предавање на тема „Недостатоци во производството на мед и нивно отстранување”.

По двете минатогодишни предавања кои Станковски ги одржа во Прилеп и потпишаниот Меморандум за соработка помеѓу „ЗЗ Агро Фаланга” и прилепското здружение, продолжува пријателската соработка, меѓусебната помош и дружењето помеѓу двете здруженија.

????????????????????????????????????

Leave a Reply