Срдечно ракување за што поуспешна соработка Прочитај повеќе

Потпишан меморандум за соработка помеѓу Здружението за земјоделци Агро Фаланга и УКИМ Земјоделски Институт

ЗЗ Агро Фаланга во своето краткотрајно постоење ги интензивира своите активности и освен што ја шири мрежата на членови, исто така подеднакво води грижа и за остварување на соработка со државните институции и невладиниот сектор. Во склоп на овие активности, на 18-ти Ноември 2015 година Здружението потпиша Меморандум за научно-едукативна и опитна соработка со УКИМ Земјоделски […]