10351900_1648765325381665_5118886504965217104_n Прочитај повеќе

Понуда за набавка на рам хранилки од компанијата Пчелни пат од Неготино

Ги известуваме членовите на ,,ЗЗ Агро Фаланга“, како и здруженијата со  кои соработуваме дека поради големиот интерес за набавка на внатрешни рам хранилки од 1 литар, компанијата за пчеларска опрема „Пчелни пат“ од Неготино даде понуда за истите. Цената изнесува 54,00 МКД од парче. Сите заинтересирани да се јават на тел. 078 254 898 За […]

13654269_1111360332263831_7720122115727834357_n Прочитај повеќе

Понуда за погачи за зимска прихрана на пчелни семејства

Агро Фаланга како дел од своите активности предвидени со Програмата за работа за 2018 година, продолжува со набавки на опрема, препарати, храна и друго што е потребно за членовите на здружението. За пчеларскиот сектор на здружението, и здруженијата соработници, компанијата „Фидби Комерц Дооел Охрид” ја даде следната понуда за погачи за прихрана на пчелни семејства […]

13654269_1111360332263831_7720122115727834357_n Прочитај повеќе

Понуда на обични пити за зимска прихрана на пчелни семејства од компанијата Фид Би

Поради исклучително лошата година и зголемената потреба од храна во зимскиот период кај пчелните семејства, компанијата Фид Би со нова понуда за пчеларскиот сектор на ЗЗ Агро Фаланга. Обични гликозно-фруктозни пити (без фид би во нив) по цена од 58,оо мкд за 1кг или пак за поголема количина спакувана во вреќа по цена од 50,оо мкд по […]

23432946_10203826189051187_1671502903_o Прочитај повеќе

Понуда на пити за зимска прихрана на пчелни семејства

ЗЗ Агро Фаланга обезбеди уште една понуда на грчки пити за зимска прихрана на пчелни семејства. Обична пита од 1 кг. по цена од 70,oo мкд Пита збогатена со витамини – 1 кг. по цена од 75,oo МКД. Сите заинтересирани членови да се јават на 076 28 11 88

13654269_1111360332263831_7720122115727834357_n Прочитај повеќе

Понуда за Фидби погачи за прихрана на пчелни семејства

Агро Фаланга како дел од своите активности предвидени со Програмата за работа за 2017 година, продолжува со набавки на опрема, препарати, храна и друго што е потребно за членовите на здружението. За пчеларскиот сектор на здружението, компанијата „Фидби Комерц Дооел Охрид” ја даде следната понуда за погачи за прихрана на пчелни семејства во зимскиот период: […]

227897_205435186161229_1987018_n Прочитај повеќе

Понуда за набавка на храна за пчели

Здружението за земјоделци Агро Фаланга, за потребите на членовите и пчеларските здруженија со кои соработува, прибира понуди за храна за пчелни семејства и пчеларска опрема. За организирани набавки опремата е со одреден попуст. Компанијата Shime’s од Битола го нуди следниот асортиман: Храна за пчели, Booster, готова за употреба во вид на погачи, идеална за сите сезони. […]