Агро Фаланга во Агроспектар на К1 телевизија- емисија од областа на пчеларството

Продолжува соработката на ЗЗ Агро Фаланга со К1 телевизија. Снимена е нова емисија со Агроспектар од областа на пчеларството. Емисијата е на тема преселба на пчели. Погледнете ја емисијата во видеото подолу.

 

Leave a Reply