Известување до пчеларскиот сектор на Агро Фаланга за набавка на опрема

Известување до пчеларите од Велес и велешкиот регион. На 30 Ноември 2016 (среда) пристигнува пчеларска опрема. Сите заинтересирани што сакаат да погледнат или да си набават опрема по поевтина цена, истата може да ја разгледаат од 16:00 часот во месната заедница Алексо Демниевски – Бауман.

DSCI1515

 

Leave a Reply