Известување до членовите од пчеларскиот сектор: Во недела на 26 Март 2017 организирано ќе се врши менување на восок

Известување до членовите на пчеларскиот сектор на ЗЗ Агро Фаланга за организирано менување на восок. Во недела на 26 Март 2017 година со почеток од 17:00 часот во просториите на месната заедница Алексо Демниевски- Бауман, ќе се врши менување на восок. По завршувањето со оваа активност, од 18:00 часот ќе се одржи Годишна седница на Собранието на здружението. Ве молиме за вашето присуство.

DSCI0440

 

Leave a Reply