Понуда за набавка на рам хранилки

ЗЗ Агро Фаланга како една од главните цели на здружението ја има набавката на поевтина опрема и препарати за своите членови и здруженијата со кои има остварено соработка.

Во рамките на оваа активност здружението издејствува попуст при набавка на рам хранилки. Хранилките со попуст изнесуваат 54,00 МКД.

10351900_1648765325381665_5118886504965217104_n

Сите заинтересирани да се јават на 076 28 11 88 , лице за контакт Фросина.

Leave a Reply