Понуда на пити за зимска прихрана на пчелни семејства

ЗЗ Агро Фаланга обезбеди уште една понуда на грчки пити за зимска прихрана на пчелни семејства.

Обична пита од 1 кг. по цена од 70,oo мкд

Пита збогатена со витамини – 1 кг. по цена од 75,oo МКД.

Сите заинтересирани членови да се јават на 076 28 11 88

23432946_10203826189051187_1671502903_o

Leave a Reply