Вовед во нови мерки на ИПАРД програмата Прочитај повеќе

Формирање на Национална рурална мрежа – Проект НИМС

Најновиот проект во Република Македонија кој го спроведува Европската Унија е проектот НИМС во чии рамки ќе се формира Национална рурална мрежа која ќе има за цел да го обедини граѓанскиот сектор и заедно со помош на јавниот сектор да ги разрешуваат проблемите на земјоделците и да се подигне квалитетот на руралното живеење и развојот на […]