DSCI0440 Прочитај повеќе

ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО ЧЛЕНОВИТЕ ОД ПЧЕЛАРСКИОТ СЕКТОР: ВО САБОТА НА 23 МАРТ 2019 ОРГАНИЗИРАНО ЌЕ СЕ ВРШИ МЕНУВАЊЕ НА ВОСОК

Известување до членовите на пчеларскиот сектор на ЗЗ Агро Фаланга за организирано менување на восок. Во сабота на 23 Март 2019 година со почеток од 17:00 часот во просториите на месната заедница Алексо Демниевски- Бауман, ќе се врши менување на восок. По завршувањето со оваа активност, од 18:00 часот ќе се одржи Годишна седница на Собранието на […]

10351900_1648765325381665_5118886504965217104_n Прочитај повеќе

Понуда за набавка на рам хранилки од компанијата Пчелни пат од Неготино

Ги известуваме членовите на ,,ЗЗ Агро Фаланга“, како и здруженијата со  кои соработуваме дека поради големиот интерес за набавка на внатрешни рам хранилки од 1 литар, компанијата за пчеларска опрема „Пчелни пат“ од Неготино даде понуда за истите. Цената изнесува 54,00 МКД од парче. Сите заинтересирани да се јават на тел. 078 254 898 За […]