Информативна сесија на Цивика Мобилитас за третиот повик за институционални грантови

На 12 Септември 2016 (вчера), во просториите на Кинотека Македонија од 11:00 часот се одржа информативна сесија на третиот повик за институционални грантови на Civica Mobilitas со референтен број ЦМ-ИНС-03 чија цел е институционален развој и организациско јакнење на граѓанските организации. Рокот за аплицирање на овој повик е 31 октомври 2016 до 16:00 часот.

На информативната сесија која беше од голема корист и понуди живи примери за тоа на кој начин треба или не треба да се аплицира за овој грант, присуствуваа и претставници од „Агро Фаланга“.

dsci2442

dsci2440

dsci2435

Leave a Reply