DSCI1940 Прочитај повеќе

Подобрувач на почва Тераграмин – брошура за негово користење во градинарството

Здружението за земјоделци Агро Фаланга, во соработка со ,,Скопски Легури ДООЕЛ” ве запознава со нов производ на нашиот пазар, а тоа е Тераграминот кој всушност претставува подобрувач на почвата. Се работи за нов, македонски производ, наменет за употреба во земјоделието. За неговата употреба, својства и ефекти, може да прочитате во неколкуте брошури што ќе ги […]