16463271_10155074098271155_5902377188293938913_o Прочитај повеќе

Пчеларското здружение Братство од Прилеп при набавка на опрема ги користи бенефитите од потпишаниот Меморандум за соработка

Пчеларското здружение „Братство“ од Прилеп, согласно Меморандумот за соработка што го потпиша со „Агро Фаланга“ на 26-ти Јануари 2017 година ја посети компанијата „Пчелни пат“ од Неготино. Делегацијата од четворица пчелари од здружението имаа можност да разгледаат најразлична пчеларска опрема и истата да ја набават со попуст од 10%. Овој попуст им го обезбедува „Агро Фаланга“ како […]

???????????????????????????????????? Прочитај повеќе

Агро Фаланга и Братство Прилеп потпишаа меморандум за соработка

Здружението за земјоделци Агро Фаланга и пчеларското здружение Братство Прилеп, 2016 година ја заокружија со потпишување на меморандум за соработка. На 26 Декември 2016 во Прилеп, Љупче Станковски, претседател на Агро Фаланга и Дејан Бошкоски, претседател на Братство Прилеп го потпишаа меморандумот за пријателска соработка и взаемна помош. Меморандумот се потпиша во пријателска атмосфера која […]

dsc_0004 Прочитај повеќе

Работна средба на Агро Фаланга со земјоделската задруга Охридска Черешна од Охрид

Претседателот на ЗЗ Агро Фаланга, Љупче Станковски, на средбата која се одржа во петокот на 16 Декември 2016 година во Охрид, се сретна со претставници на земјоделската задруга Охридска Черешна. На средбата тој разговараше со управителот на задругата Николче Спироски и со членовите на задругата Ванчо Стојаноски и Борче Стојаноски. Повод за средбата беше потпишување на меморандум за соработка […]

Тони Јосифоски, претседател на Пчеларско здружение Охрид од Охрид и Љупче Станковски претседател на Здружението за земјоделци Агро Фаланга од Велес Прочитај повеќе

Потпишан меморандум за соработка помеѓу Здружението за земјоделци Агро Фаланга и Пчеларското здружение Охрид

На 20 Октомври 2016 година Здружението за земјоделци „Агро Фаланга“ од Велес и Пчеларското здружение „Охрид“ од Охрид потпишаа меморандум за соработка и взаемна помош. Меморандумот се потпиша во општинската сала во Охрид и беше поздравен со голем аплауз од присутните членови на здруженијата. Ова не претставува само формален документ, туку и реална потреба за […]

dsci2335 Прочитај повеќе

Агро Фаланга потпиша меморандум за соработка со Факултетот за земјоделски науки и храна

Здружението за земјоделци „Агро Фаланга“ продолжува со ширење на соработката со образовните институции во нашата држава На 25 Август 2016 година ЗЗ „Агро Фаланга“ потпиша меморандум за научно-едукативна и опитна (апликативна) соработка со „Факултетот за земјоделски науки и храна“ и „Центарот за применети истражувања и перманентно образование во земјоделството – ЦИПОЗ“. Во салата за состаноци на […]

DSCI2053 Прочитај повеќе

ЗЗ Агро Фаланга потпиша договор за соработка со здружението на агроновинари на Република Македонија Медиа Плус

Здружението за земјоделци ,,Агро Фаланга” и здружението на агроновинари на Република Македонија ,,Медиа Плус” потпишаа меморандум за соработка. Претседателот на ЗЗ Агро Фаланга, Љупче Станковски и претседателката на ЗАРМ Медиа Плус, новинарката Сузана Трајковска на 21 Април 2016 година во Скопје потпишаа договор за соработка од областа на земјоделието и новинарството. Соработката помеѓу двете здруженија […]