Слика 5 Прочитај повеќе

Во Гостивар се одржа дводневна обука за финансиско знаење во земјоделието

На 4-ти и 5-ти Април 2017 година во општинската сала во Гостивар се одржа дводневна обука за финансиско знаење во земјоделието. Обуките се дел од проектот „Инклузија и иновација во микрофинансирањето“ кој е финансиран од УСАИД а го спроведува „Македонската развојна фондација за претпријатија“ (МРФП). Главната цел на проектот е подобрување на пристапот до финансии […]

???????????????????????????????????? Прочитај повеќе

Во Кавадарци се одржа дводневна финансиска обука за земјоделци

На 28-ми и 29-ти Март 2017 година, во хотелот Фени во Кавадарци се одржа дводневната обука за финансиско знаење во земјоделието. Обуките се дел од проектот „Инклузија и иновација во микрофинансирањето“ кој е финансиран од УСАИД а го спроведува „Македонската развојна фондација за претпријатија“ (МРФП). Главната цел на проектот е подобрување на пристапот до финансии особено до […]

Слика 5 Прочитај повеќе

Во Битола успешно спроведена дводневната обука за финансиско знаење во земјоделието

На 23-ти и 24-ти Март 2017 година, во хотелот Капри во Битола се одржа дводневната обука за финансиско знаење во земјоделието. Обуките се дел од проектот „Инклузија и иновација во микрофинансирањето“ кој е финансиран од УСАИД а го спроведува „Македонската развојна фондација за претпријатија“ (МРФП). Главната цел на проектот е подобрување на пристапот до финансии особено до […]

DSC_0067 Прочитај повеќе

Во Кавадарци на 28 и 29 Март ќе се одржи обука за финансиско знаење во земјоделието

ЗЗ Агро Фаланга како партнер на МРФП организира бесплатни обуки за финансиско знаење во земјоделието кои се дел од проектот на УСАИД „Инклузија и иновација во микрофинансирањето“ . Обуките се дводневни и ќе се одржат на 28 и 29 Март 2017 год. во хотел Фени во Кавадарци со почеток од 09:30 часот. На крајот од обуките на присутните им се […]

???????????????????????????????????? Прочитај повеќе

Во Прилеп успешно се одржа дводневната обука за финансиско знаење во земјоделието

На 21-ви и 22-ри Март 2017 година, во хотелот Кристал Палас во Прилеп се одржа дводневната обука за финансиско знаење во земјоделието. Обуките се дел од проектот „Инклузија и иновација во микрофинансирањето“ кој е финансиран од УСАИД а го спроведува „Македонската развојна фондација за претпријатија“ (МРФП). Главната цел на проектот е подобрување на пристапот до финансии особено […]

DSC_0057 Прочитај повеќе

Во Битола на 23 и 24 Март ќе се одржи обука за финансиско знаење во земјоделието

ЗЗ Агро Фаланга како партнер на МРФП организира бесплатни обуки за финансиско знаење во земјоделието кои се дел од проектот на УСАИД „Инклузија и иновација во микрофинансирањето“ . Обуките се дводневни и ќе се одржат на 23 и 24 Март 2017 год. во хотел Капри во Битола со почеток од 09:30 часот. На крајот од обуките на присутните им […]

DSC_0011 Прочитај повеќе

Во Прилеп на 21 и 22 Март ќе се одржи обука за финансиско знаење во земјоделието

ЗЗ Агро Фаланга како партнер на МРФП организира бесплатни обуки за финансиско знаење во земјоделието кој се дел од проектот на УСАИД „Инклузија и иновација во микрофинансирањето“ . Обуките се дводневни и ќе се одржат на 21 и 22 Март 2017 год. во хотел Кристал Палас во Прилеп со почеток од 09:30 часот. На крајот од обуките на присутните им се […]

DSC_0061 Прочитај повеќе

Во Охрид успешно се одржа дводневната обука за финансиско знаење во земјоделието

На 14-ти и 15-ти Март 2017 година, во хотелот Ривиера во Охрид се одржа дводневната обука за финансиско знаење во земјоделието. Обуките се дел од проектот „Инклузија и иновација во микрофинансирањето“ кој е финансиран од УСАИД а го спроведува „Македонската развојна фондација за претпријатија“ (МРФП). Главната цел на проектот е подобрување на пристапот до финансии […]

DSC_0028 Прочитај повеќе

Во Охрид на 14 и 15 Март 2017 година ќе се одржат обуки за финансиско знаење во земјоделието

ЗЗ Агро Фаланга како партнер на МРФП организира бесплатни обуки за финансиско знаење во земјоделието кој се дел од проектот на УСАИД „Инклузија и иновација во микрофинансирањето“ . Обуките се дводневни и ќе се одржат на 14 и 15 Март 2017 год. во хотел Ривиера во Охрид со почеток од 09:30 часот. На крајот од обуките на присутните […]

DSC_0044 Прочитај повеќе

Во Велес се одржа и вториот ден од обуките за финансиско знаење во земјоделието

На 07 Март 2017 год. (вторник) се одржа вториот ден од обуките за финансиско знаење во земјоделието. Овие обуки се дел од проектот „Инклузија и иновација во микрофинансирањето“ кој е поддржан од УСАИД, а го спроведува МРФП. Проектот е спроведуван во партнерство со Сојузот на Микрофинансиски организации, Штедилница Можности, Фондација Хоризонти и Штедилница ФУЛМ. ЗЗ […]