DSCI1940 Прочитај повеќе

ЗЗ Агро Фаланга на 31 Март ќе одржи Годишна седница на Собранието

ЗЗ Агро Фаланга ги известува своите членови дека на 31 Март 2018 (сабота) со почеток од 19:00 часот во месната заедница Алексо Демниевски -Бауман, ќе се одржи Годишна седница на Собранието на здружението. На Седницата ќе биде разгледувана работата на здружението во изминатата година, а ќе се донесе План и програма на активности за 2018 […]

DSCI1940 Прочитај повеќе

ЗЗ Агро Фаланга ја одржа Годишната седница на Собранието

На 26-ти Март 2017 година, со почеток од 18:00 часот во месната заедница Алексо Демниевски Бауман, „Здружението за земјоделци Агро Фаланга“ ја одржа втората Годишна седница на Собранието. Претседателот Љупче Станковски ја отвори седницата со добредојде до присутните членови. Тој во неговото обраќање го искажа задоволството што на оваа седница ќе се разгледува една успешно […]

DSCI1940 Прочитај повеќе

ЗЗ Агро Фаланга на 26 Март ќе одржи Годишна седница на Собранието

На 26-ти Март 2017 година (недела), со почеток од 18:00 часот, во месната заедница Алексо Демниевски Бауман, ЗЗ Агро Фаланга ќе ја одржи втората Годишна седница на Собранието. На Седницата ќе се разгледува работата на здружението за 2016 година, остварените цели и програми за минатата година, финансиските резултати и сите активности кои беа спроведени изминатиот период. Воедно […]

12903666_10201505114306481_1451846578_o Прочитај повеќе

Се одржа Годишната седница на Собранието на ЗЗ Агро Фаланга

На 27 Март 2016 година (недела) со почеток во 18:00 часот во просториите на месната заедница Алексо Демниевски – Бауман во Велес  се одржа Годишната седница на Собранието на ЗЗ Агро Фаланга. Седницата ја водеше претседателот на здружението Љупче Станковски со двајца помошници, Дејан Стоименовски и Фросина Трајковска. Гости на седницата беа Проф. д-р Мелпомена […]

Заклучоци од првото педавање одржано во Велес Прочитај повеќе

Утре ќе се одржи Годишното Собрание на ЗЗ Агро Фаланга

Годишната седница на Собранието на Здружението за земјоделци Агро Фаланга од Велес, ќе се одржи на 27 Март 2016 година (недела) во 18:00 часот во просториите на месната заедница Алексо Демниевки-Бауман во Велес. Собранието ќе има свечен и работен дел. На свечениот дел претседателот на здружението, Љупче Станковски ќе одржи поздравен говор за добредојде на гостите […]

Претседателот на ЗЗ Агро Фаланга Љупче Станковски со членови на здружението Прочитај повеќе

На 27 Март 2016 година ќе се одржи Собрание на ЗЗ Агро Фаланга

Здружението за земјоделци Агро Фаланга го закажа второто Собрание на здружението. Собранието ќе се одржи на 27 Март 2016 година (недела), на кое се покануваат сите членови и соработници на здружението. На Собранието ќе се разгледува работењето на здружението во 2015 година и според неговиот Статут ќе се донесуваат сите потребни документи и акти кои […]