DSC_0080 Прочитај повеќе

На покана од ПЗ Матица, Љупче Станковски ќе гостува со предавање во Скопје

На покана од „ПЗ Матица”, Љупче Станковски ќе го одржи своето прво предавање во Скопје на тема „Функционален систем на работа и современа технологија во модерното пчеларење”. Предавањето ќе се одржи на 22-ри Декември (петок) 2017 г. со почеток во 17:00 часот во просториите на Стопанска комора на Македонија.

???????????????????????????????????? Прочитај повеќе

Љупче Станковски одржа предавање пред пчеларите во Битола на тема Функционален систем на работа и современа технологија во модерното пчеларење

На 17 Март 2017 со почеток од 16:30 часот во Младинскиот културен центар во Битола, професионалниот пчелар Љупче Станковски одржа предавање на тема „Функционален систем на работа и современа технологија во модерното пчеларење“. На покана од младите пчелари кои ентузијастички се повеќе и повеќе се одлучуваат да се занимаваат со пчеларење, а со желба за […]

17349129_10154563183897736_2074195011_o Прочитај повеќе

Битолските пчелари се организираат за првото предавање во Битола на професионалниот пчелар Љупче Станковски

На 17 Март 2017 год. (петок), со почеток од 16:30 часот во Младинскиот културен центар во Битола, Љупче Станковски, професионален пчелар и претседател на „ЗЗ Агро ФАланга“ ќе одржи предавање на тема „Функционален систем на работа и современа технологија во модерното пчеларење“. Иницијативата за ова предавање произлезе од желбата за напредок и нови знаења на […]

Љупче Станковски - Претседател на ЗЗ Агро Фаланга Прочитај повеќе

Љупче Станковски утре ќе одржи предавање во Свети Николе на тема Функционален систем на работа и современа технологија во модерното пчеларење.

Во сабота на 11 Март 2017 год. со почеток од 17 часот, Љупче Станковски, ќе одржи предавање во општинската сала во Свети Николе. Предавањето ќе биде на тема: Функционален систем на работа и современа технологија во модерното пчеларење. Предавањето е дел од серијата предавања кои Станковски ги одржува овој период во повеќе градови низ РМ. […]

DSC_0008 Прочитај повеќе

Љупче Станковски одржа предавање во Кавадарци на тема „Функционален систем на работа и современа технологија во модерното пчеларење“

На 27-ми Јануари 2017 со почеток од 18:00 часот во општинската сала во Кавадарци, претседателот на „Агро Фаланга“ Љупче Станковски одржа предавање пред тамошните пчелари. Ова предавање е дел од серијата бесплатни предавања кои Станковски со голем ентузијазам ги одржува во повеќе градови во нашата држава. Овојпат своето долгогодишно искуство (преку 20 години) во пчеларењето […]

???????????????????????????????????? Прочитај повеќе

Љупче Станковски одржа предавање пред прилепските пчелари

Гостопримливи и љубезни, продолжувајќи ја традицијата со организирање предавања за своите членови, прилепското здружение на пчелари „Братство“, на 26 Декември 2016 го пречека Љупче Станковски, последниот гостин-предавач за 2016 година. Предавањето насловено како „Функционален систем на работа и современа технологија во модерното пчеларење“ предизвика голем интерес и бројни прашања од присутните пчелари. Тие беа заинтересирани […]